Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda u obce Všesulov na Rakovnicku

Na tísňovou linku Krajského operačního a informačního střediska Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje byla v úterý 29. dubna 2008 v 13:52 hodin ohlášena dopravní nehoda osobního a nákladního vozidla mezi obcemi Všesulov a Čistá na Rakovnicku.

Na místo události byla vyslána zásahová jednotka HZS Středočeského kraje, stanice Rakovník s technikou CAS 24 Scania. Po příjezdu na místo události jednotka průzkumem zjistila, že se jedná o dopravní nehodu osobního automobilu Škoda a nákladního automobilu Tatra 815.

Na mokré vozovce došlo zatím z nezjištěných důvodů k čelnímu střetu vozidel, následkem kterého bylo osobní vozidlo odhozeno do příkopu u silnice. V osobním vozidle zůstal zaklíněný zraněný 44 letý řidič z Rakovnicka.

Jednotka provedla vyproštění osoby pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení a následné předání do péče lékaře letecké záchranné služby, která muže přepravia do pražské nemocnice.

Jednotka poté provedla protipožární opatření a úklid vozovky od fragmentů ze zdemolovaného vozidla a následně provedla likvidaci vyteklého oleje na vozovce pomocí sorbentu.

Silnice z Rakovníka do obce Čistá byla na několik hodin uzavřena.

mjr. Libor Pospíšil
vedoucí oddělení zjišťování příčin vzniku požárů



-swo-
Sdílet