Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Miss Profinet 2003

Do očí bijící nekalé hlasování bylo příčinou toho, že musela naše redakce změnit kompletně hlasovací systém soutěže Miss Profinet 2003. Možná jsme měli tuto možnost průběhu soutěže předvídat. Možná jsme také naivně věřili, že se k nekalému hlasování nikdo nesníží. Díky této nepříjemné skutečnosti se dostává soutěž opět na začátek.

Omlouváme se tímto účastnicím Miss Profinet 2003 za všechny prostoduché osoby, které nebyly schopné slušně hlasovat v rámci obecně pochopitelných a uznávaných pravidel, které byly v úvodu soutěže jasně vysvětleny. Je nám velice líto, že náš server sloužil k ukázce toho, jak je část naší společnosti zkažená a neschopná regulérně soutěžit.

Současný hlasovací systém bude probíhat následovně:

Nový systém hlasování bude umožnovat pouze „kladné hodnocení“ tak, že každý přihlášený čtenář budete moci hlasovat pouze pro 3 svoje favoritky. Ta, která bude ohodnocena jako nejlepší dostane 3 body, druhá 2 body a třetí 1 bod. Soutěžící s nevyšším počtem bodů na konci soutěže vyhrává.

Už teď můžeme prozradit, že pro x nejlepších závodnic chystáme jako hlavní cenu zájezd do zahraničí. Odpočinek u moře (zcela zdarma) je snad dobrou odměnou za trpělivost a odvahu. Určitě také přibudou nějaké věcné drobnosti. Závodnice proto poprosíme, aby s plánováním dovolené posečkaly.
Sdílet