Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda dvou osobních automobilů mezi Komárovem a Kylešovicemi zaměstnala složky IZS

Dne 7. dubna 2015 těsně po osmé hodině večerní řídila 34letá žena z Opavska osobní motorové vozidlo tovární značky Škoda Octavia ve směru jízdy od Opavy, městské části Komárov na opavskou městskou část Kylešovice, kdy na přímém úseku komunikace z dosud přesně nezjištěných příčin přejela do protisměru a čelně se srazila s osobním motorovým vozidlem tovární značky Opel Astra.

Tento automobil řídil 29letý muž z Opavy, který utrpěl zranění lehčího charakteru a byl lékařsky vyšetřen a ošetřen ve Slezské nemocnici v Opavě. Výše uvedené ženě vzniklo při dopravní nehodě těžké zranění a byla sanitním vozidlem převezena na urgentní příjem do Fakultní nemocnice s Poliklinikou v Ostravě-Porubě. Celková hmotná škoda na majetku byla vyčíslena na finanční částku ve výši 250 tisíc korun.

Orientační dechová zkouška vyzněla u řidiče negativně a u řidičky byl nařízen odběr krve při jejím lékařském vyšetření a ošetření. Celá záležitost je nadále v prověřování ze strany policistů skupiny dopravních nehod dopravního inspektorátu územního odboru Policie České republiky v Opavě.

por. Bc. René Černohorský
Policie ČR
Foto: Peter Soós
Sdílet