Úterý 7. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Internetový obchod VYZBROJNA.cz připravil pro své zákazníky upravenou sekci s vybavením pro požární sport

Největší obchod s vybavením pro hasiče www.vyzbrojna.cz nově představuje rozšíření stávajícího sortimentu o nabídku vybavení pro požární sport.

Nabídku najdete ve speciálně vytvořené sekci SPORT na stránkách webu, kde je zboží přehledně rozděleno do jednotlivých skupin podle disciplín. Vyberete si tedy svou disciplínu a pod odkazem najdete kompletní sortiment, který u dané disciplíny potřebujete.

Internetový obchod vyzbrojna.cz nabízí dlohodobě velmi rozsáhlý sortiment, který je pro sezónu 2015 rozšířen právě o populární požární sport. Firma Požární bezpečnost tak nabízí kompletní vybavení včetně například bariér, přileb nebo rozdělovačů. Bonusem jsou informační texty, kdy si u většiny zboží můžete stáhnout i technické podmínky nářadí nebo směrnice jednotlivých disciplín.


V rámci rozšířeného internetového obchodu lze zakoupit i kvalitní outdoorové oblečení pro hasiče značky Fire Style. Tato kolekce vznikla společným úsilím Požární bezpečnosti jako předního dodavatele hasičských zásahových, pracovních a vycházkových oděvů a české firmy Rejoice, která šije kvalitní a pohodlné outdoorové oblečení. Výsledkem je tak unikátní kolekce originálního outdoorového volnočasového oblečení pro hasiče značky Fire Style.

Sdílet