Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Brtnice na Jihlavsku žila nohejbalovým mistrovstvím, nejlepší dvojice byla z Jihomoravské­ho kraje

Za velmi krásného počasí poměřilo ve čtvrtek 4. června 2015 deset soutěžních týmů své síly v Brtnici na Jihlavsku na 19. ročníku Mistrovství HZS České republiky v nohejbale dvojic. Domácím borcům z územního odboru Jihlava se nedařilo až tak podle jejich představ a sehraná dvojice Jaromír Poul a Dušan Vondruška, která každoročně obsazuje medailové pozice, nakonec skončila na čtvrtém místě.

Účast soutěžních týmů nebyla tak veliká jako v předchozích ročnících. Do Brtnice už v podstatě zamířily jen ty nejlepší týmy profesionálních hasičů z celé České republiky a výkony, které soutěžící předvedli byly na špičkové úrovni.

dodal k mistrovství jeden z hlavních organizátorů plk. Ing. Ludvík Szelke, náměstek krajského ředitele pro úsek prevence a CNP

Organizátoři akce nic neponechali náhodě a kromě vynikajícího organizačního zajištění soutěže se také postarali o hodnotné ceny, které si z Brtnice odvážela všechna soutěžní družstva.

Nejlepší výkon v rámci mistrovství podala dvojice Radoslav Hӧfer a Martin Müller z Hasičského záchranného sboru Jihomoravského kraje, územního odboru Vyškov.

Stříbrní skončili soutěžící Evžen Čagan a Radim Koloničný z Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje, územního odboru Frýdek – Místek.

Bronz vybojovalo družstvo složené z Václava Kasla, Milana Majera a Radka Tomáška z Plzeňského kraje, územního odboru Rokycany.

Petra Musilová
tisková mluvčí
HZS Kraje Vysočina
Sdílet