Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požáry.cz konečně v novém

Server Požáry.cz dnes slavnostně uvedl na veletrhu Pyros 2008 do provozu novou verzi stránek. Dlouho očekávaná událost se pokřtila za účasti dvojice tiskových mluvčích HZS ČR.

Server Požáry.cz dospěl do další své etapy. Po zhruba půl roce se podařilo spustit zcela novou verzi našich webových stránek. Nejedná se ovšem jen o grafickou podobu, kterou můžete vidět vy, naši čtenáři. Pro nás, redaktory, je v této podobě i velmi zjednodušená administrační činnost, vkládání videí a fotogalerií je o mnoho jednodušší než na starém webu. Prostě a jednoduše, je to pro nás velký krok kupředu.

Pro mnoho z vás je tato podoba webu poněkud nepřehledná, stejně tak tomu bylo při spouštění předchozí grafiky webu. Jak jsem se ujistil a utvrdil, jedná se však jen a pouze o zvyk. Každý je zvyklý na něco x let a najednou změna. I pro nás je to něco nového, ale myslíme si, že tímto krokem se posunujeme opět kupředu.

Víme, nový web má ještě několik tzv. much, ale pracujeme na jejich odstranění. Vše by mělo být v pořádku do týdne.

Slavnostní uvedení nové podoby našich stránek se dnes odpoledne ujala dvojice tiskových mluvčích HZS ČR, konkrétně Ivo Mitáček ze Zlína a také Petr Kopáček z GŘ HZS ČR, za což jim vřele děkujeme.

Věříme, že s novou verzí našeho webu budete spokojení a samozřejmě čekáme na vaše připomínky, které se budeme snažit řešit.

Za celou redakci serveru Požáry.cz Václav Porkát, šéfredaktor webu

PS: Za fotografie ze křtu webu děkujeme naší hostesce Pavlínce


-swo-

Sdílet