Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Havarovaný přívěs nákladního vozidla

V úterý 20. května byla v 9:55 hodin nahlášena na operační středisko hasičů v Olomouci nehoda, která se stala na silnici u obce Bohuňovice. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Olomouce a dobrovolní hasiči z Bohuňovic, kteří po příjezdu zjistili, že se jedná o převrácený přívěs v příkopu.

V průběhu včerejšího dne, úterý 20. května, vyjížděli profesionální hasiči z Olomouckého kraje celkem k 15 událostem, z nichž museli zlikvidovat:

2 požáry,

3 dopravní nehody,

5 technických pomocí a

5 ostatních událostí.

OLOMOUC

Havarovaný přívěs nákladního vozidla

V úterý 20. května byla v 9:55 hodin nahlášena na operační středisko hasičů v Olomouci nehoda, která se stala na silnici u obce Bohuňovice. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Olomouce a dobrovolní hasiči z Bohuňovic, kteří po příjezdu zjistili, že se jedná o převrácený přívěs v příkopu. Hasiči společně dostali přívěs na kola pomocí navijáku. I přes značné poškození bylo vozidlo schopné odjet dál odjel po vlastní ose a důležitá komunikace mezi Olomoucí a Šternberkem byla velmi rychle zprůjezdněna. Po úklidu zbytků návěsu z komunikace se obě jednotky vrátily zpět na základnu.

Vladimíra Hacsiková
tisková mluvčí
HZS Olomouckého kraje


-
swo-

Sdílet