Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Osobní vozidlo skončilo na střeše

Profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolní hasiči z Nechanic vyjeli v 19:19 hodin k dopravní nehodě, která se stala na silnici mezi Nechanicemi a obcí Suchá, u odbočky na Lodín. Šestadvacetiletý řidič osobního vozidla Chrysler Neon z dosud nejasných příčin vyjel mimo vozovku, kde se vozidlo odrazilo a skončilo na střeše zpět na vozovce.

Zásahy hasičů Královéhradeckého kraje ze dne 20. května 2008

Hradec Králové

Královéhradečtí hasiči v 09:19 hodin vyprošťovali dvě osoby z porouchaného výtahu v ulici Hrubínova v Hradci Králové.

Profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolní hasiči z Nechanic vyjeli v 19:19 hodin k dopravní nehodě, která se stala na silnici mezi Nechanicemi a obcí Suchá, u odbočky na Lodín. Šestadvacetiletý řidič osobního vozidla Chrysler Neon z dosud nejasných příčin vyjel mimo vozovku, kde se vozidlo odrazilo a skončilo na střeše zpět na vozovce. Jedna osoba z dvoučlenné posádky byla zraněna a převezena do nemocnice k ošetření. Zasahující hasiči převrátili vozidlo zpět na kola, odpojili akumulátor a zabezpečili vozidlo proti úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: stanice Nový Bydžov)

Územní odbor Rychnov nad Kněžnou

Profesionální hasiči z Dobrušky byli v 18:04 hodin přivoláni k úniku neznámé látky do říčky Dědiny v Dobrušce. Hasiči prošli několik desítek metrů proti proudu, ale zdroj znečištění nenalezli. Odebrali vzorek neznámé látky, který předali odboru ŽP z Dobrušky.

Územní odbor Náchod

Jednotky HZS Královéhradeckého kraje – územního odboru Náchod nezasahovaly u žádné události.

Územní odbor Trutnov

Profesionální hasiči z Vrchlabí a dobrovolní hasiči z Hostinného zasahovali včera odpoledne u tragické nehody osobního vozidla u obce Rudník. Při nehodě zahynuli čtyři muži ve věku 23, 25, 27 a 31 let. Šestadvacetiletý řidič byl letecky transportován do nemocnice v Hradci Králové. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Územní odbor Jičín

Profesionální hasiči z Hořic vyjeli před šestou hodinou večer k dopravní nehodě dvou osobních vozidel u Bílska u Hořic. Řidička jednoho z vozidel utrpěla zranění. Hasiči ženě poskytli předlékařskou pomoc a po příjezdu záchranné služby byla řidička převezena k dalšímu ošetření do nemocnice. Hasiči zabezpečili havarovaná vozidla proti požáru a úniku provozních látek. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Jičínští hasiči odstraňovali v deset hodin večer vzrostlý strom, který blokoval vozovku u obce Běchary. Hasiči mohutnou lípu rozřezali a odstranili z vozovky.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje


-swo-

Sdílet