Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragická dopravní nehoda v Chrasti

Dne 22. května 2008 v 17.53 hodin byli chrudimští hasiči přivoláni k dopravní nehodě, která se stala v Chrasti u Chrudimi. Jednalo se o nehodu osobního vozidla Peugeot 206, který přejel do protisměru a vjel na chodník, kde v tu chvíli procházela matka s přibližně čtyřletým dítětem.

Dne 22. května 2008 v 17.53 hodin byli chrudimští hasiči přivoláni k dopravní nehodě, která se stala v Chrasti u Chrudimi. Jednalo se o nehodu osobního vozidla Peugeot 206, který přejel do protisměru a vjel na chodník, kde v tu chvíli procházela matka s přibližně čtyřletým dítětem. Tyto dvě osoby utrpěly zranění, která nebyla slučitelná se životem.

Další, přibližně dvouleté dítě, bylo na chodníku a nenacházelo se přímo v místě střetu a neutrpělo žádné zranění. Na místo byl přivolán i vrtulník letecké záchranné služby, který transportoval zraněného řidiče vozidla do nemocnice. Jeho spolujezdkyně utrpěla lehčí zranění. Na místo se dostavila i dopravní policie, která celou událost vyšetřuje. Po zadokumentování nehody hasiči odstranili vozidlo z vozovky a ve 21.10 hodin se vrátili zpět na základnu.

Ilustrační foto

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje



-swo-

Sdílet