Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jarní kolo soutěže Plamen okresu Pelhřimov

V sobotu dne 24. května proběhlo jarní kolo hry Plamen okresu Pelhřimov. Soutěžilo se již tradičně v disciplínách: požární útok, štafeta CTIF, štafeta 4×60 metrů, útok CTIF. Družstva byla rozdělena do kategorií mladší a starší.

V sobotu dne 24. května proběhlo jarní kolo hry Plamen okresu Pelhřimov. Soutěžilo se již tradičně v disciplínách: požární útok, štafeta CTIF, štafeta 4×60 metrů, útok CTIF. Družstva byla rozdělena do kategorií mladší a starší. V kategorii starších se zúčastnilo 22 a v mladších 8 družstev.

Diváky překvapilo, jak byla perfektně organizovaná, každé družstvo mělo časový rozpis startů jednotlivých disciplin. Výsledky zpracovával počítač, okamžitě je oznamoval hlasatel. Ten dostával vysílačkou informace, které družstvo je na startu.

Rozhodčí byli vstřícní, ale neústupní. Pro každé dítě byl zajištěn oběd (polévka a svíčková). Velmi pozitivně (až dojímavě) působili družstva prťat, která se účastnila soutěže poprvé (Křelovice, Onšov), ale o to s větší vervou. Myslím, že není podstatné, kdo soutěž vyhrál … Soutěž již také tradičně podpořil Kraj Vysočina a účastnil se jí osobně p. Ing. Hörner, ředitel ÚO HZS Pelhřimov.

Radek Svoboda člen ORV SHČMS SDH Onšov



-swo-

Sdílet