Neděle 28. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě tragické dopravní nehody na Pardubicku

Dne 25. května 2008 ve 14.26 hodin vyjížděli pardubičtí hasiči k dopravní nehodě do ulice Chrudimská, kde došlo k nehodě motocyklu. Na místě byla jedna osoba těžce zraněná a jedna osoba zraněním na místě podlehla.

Dne 24. května 2008 ve 3.37 hodin byli pardubičtí hasiči přivoláni k dopravní nehodě, která se stala v obci Časy. Podle hlášení na operační a informační středisko hasičů se mělo jednat o nehodu osobního vozidla do sloupu a nehoda měla být bez zranění. Po příjezdu hasičů na místo bylo ale zjištěno, že se sice jedná o nehodu osobního vozidla, ale na místě byla jedna mrtvá osoba. Vozidlo Audi bylo po nárazu rozpůleno na dvě části a ta jedna část zůstala na plynové přípojce. Pracovníci plynárenské služby plyn uzavřeli. Hasičským jeřábem bylo poté vozidlo vyproštěno a postupně naloženo na vozidlo odtahové služby. Odstraňování následků této nehody trvalo až do 9.41 hodin.

Dne 25. května 2008 ve 14.26 hodin vyjížděli pardubičtí hasiči k dopravní nehodě do ulice Chrudimská, kde došlo k nehodě motocyklu. Na místě byla jedna osoba těžce zraněná a jedna osoba zraněním na místě podlehla. Hasiči zajistili motocykl proti požáru a úniku provozních náplní. Těžce zraněnou osobu přepravil do nemocnice vrtulník.

Ilustrační foto

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje



-swo-

Sdílet