Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Rozsáhlý požár osobního auta v obci Karolinka

Dne 1. 6. 2008 v 00:55 hod. byli hasiči informováni o požáru osobního auta v Karolince.

Požár OA v Karolince
Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína s jednou cisternou a jednotka sboru dobrovolných hasičů z Karolinky.

Dne 1. 6. 2008 v 00:55 hod. byli hasiči informováni o požáru osobního auta v Karolince.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Vsetína s jednou cisternou a jednotka sboru dobrovolných hasičů z Karolinky. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k požáru osobního auta zn. Š Felicia.

Už při příjezdu hasičů byl vůz prakticky celý v plamenech. Hasiči bleskově rozvinuli vodní vedení a požár postupně lokalizovali i uhasili. Při požáru a zásahu nebyl nikdo zraněn.

Po příjezdu vyšetřovatele hasičů z Valašského Meziříčí bylo zjištěno, že mladá řidička se s vozem vracela ze zaměstnání. Při jízdě nejdříve zpozorovala blikající kontrolky na palubní desce a vzápětí ucítila zápach. S vozem zastavila a vystoupila. Následně vyšlehly plameny na palubní desce, které se velmi rychle rozšířily do celé kabiny vozu. O pomoc si řidička zavolala na policii.

Požárem byla poškozena značná část vozidla a způsobená škoda byla vyčíslena na 30.000 Kč. Příčinou vzniku požáru byla technická závada na elektroinstalaci automobilu.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje

-kow-

Sdílet