Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Společnosti MOTO-TRUCK byl udělen certifikát kvality v oboru projektování požárních, hasičských a speciálních nástaveb

Společnost “ MOTO-TRUCK“ Leszek Chmiel byla založena roku 1996 v Kielcích v Polsku. Firma se specializuje na výrobu různých typů požární automobilové techniky pro profesionální a dobrovolné jednotky požární ochrany.

Tyto automobily jsou konstruovány na podvozcích světových značek. Upevněním pozice na trhu výrobců požární techniky v souladu s vysokou jakostí výrobků bylo v roce 2004 společnosti MOTO-TRUCK udělen certifikát kvality v oboru “Projektování požárních, hasičských a speciálních nástaveb“.

V roce 2013 byla založena v České republice dceřiná společnost MOTO-TRUCK CZ s.r.o. se sídlem v Přerově, jako obchodní a servisní zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku mateřské společnosti MOTO-TRUCK Leszek Chmiel.

Od roku 2004 společnost produkuje požární techniku v souladu se “Systémem řízení jakosti PN-EN ISO 9001:2000, který získala za kvalitní a profesionální produkci požárních automobilu všech typů. MOTO-TRUCK se také může pyšnit řadou ocenění na mezinárodních výstavách EDURA za inovaci,design a celokompozitní nástavby.

Sdílet