Sobota 20. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda tří vozidel na křižovatce v Raspenavě skončila zraněním jednoho řidiče

Nedáním přednosti v jízdě způsobila řidička Fabie na křižovatce v Raspenavě v pondělí navečer dopravní nehodu. Jeden z řidičů odvezen s lehkým zraněním do frýdlantské nemocnice.

Dopravní policisté z Liberce řešili v pondělí kolem půl šesté večer v Raspenavě dopravní nehodu, při které se střetla tři vozidla. Řidička vozidla Škoda Fabia jela po ulici Luhová ve směru od Hejnic na Frýdlant. Po příjezdu na křižovatku s ulicí Novoměstskou nedala přednost zleva přijízdějícímu vozidlu Chrysler cizí státní příslušnosti a obě vozidla se spolu srazila přední částí.

Vozidlo Chrysler mělo namířeno od Raspenavy do Nového Města pod Smrkem. Následkem nárazu byl řidič vozidla Chrysler odhozen do protisměru a tam se dále střetl s projíždějícím vozem VW Passat. Na místo nehody vyjely i záchranné vozy hasičů a lékařské pomoci. Řidič Passatu byl následně odvezen s lehkým zraněnín do nemocnice ve Frýdlantu.

Všichni tři účastníci dopravní nehody řídili svá vozidla bez přítomnosti alkoholu v krvi. Škoda na uvedených vozech přesáhla dvěstě tisíc korun.

por. Bc. Bohdanka Capuličová
Policie ČR
Sdílet