Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Zabezpečení krizové komunikace prostřednictvím mobilních telefonů po 30. 6. 2008

Přinášíme vám informace ohledně úprav podmínek provozování krizových telefoních čísel, které nastanou po 30.6. 2008.

Informujeme vás, na základě výběrového řízení byla

společnost Telefónica O2 Czech Republic, a.s. pověřena Hasičským záchranným sborem České republiky poskytováním služeb pro zabezpečení krizové komunikace. V návaznosti na tuto skutečnost dochází od 30. 6. 2008 k úpravě podmínek pro využívání krizových telefoních čísel.



K jakým hlavním změnám dochází ?

  • Platnost speciálního tarifu IZS u Vašeho krizového čísla končí k 30. 6. 2008. Nově si k tomuto číslu můžete vybrat kterýkoliv z našich standardních tarifů. Pokud si do 30. 6. 2008 nezvolíte tarif žádný, bude Vám automaticky aktivován tarif O2 Bronz.
  • Kompletní nabídku možných tarifů naleznete na stránkách Telefónica O2 Czech Republic, a.s. 
  • Další významnou a pro uživatele praktickou novinkou je skutečnost, že funkcionalitu přednostního spojení u krizového čísla lze převést na jakékoli číslo O2, které již využíváte. Stávající krizové číslo tak může být zrušeno a v okamžiku krizové situace získá přednostní spojení v naší mobilní síti Vámi nově určené číslo.

Z výše uvedených změn vyplývá, že jako stávající uživatelé krizového telefonního čísla se musíte rozhodnout, zda i nadále budete využívat IZS Kombi SIM kartu se dvěmy telefonními čísly (krizové a nekrizové), či zda si ponecháte pouze jedno z těchto čísel a požádáte o nastavení priority spojení u tohoto čísla pro potřeby krizové komunikace.

Podrobný popis všech novinek a změn naleznete na stránkách Telefónica O2 Czech Republic, a.s.



Text: plk. Ing. Vladislav Ulrych/HZS Středočeského kra­je

-wap-

Sdílet