Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Peugeot se kutálel do pole

Jednotky Hasičského záchranného sboru hl.m. Prahy vyjely včera, 10.6. 2008 ve večerních hodinách k nahlášené dopravní nehodě osobního automobilu Peugeot, který sjel po smyku do pole. Jeho osádka měla velké štěstí.

Jednotky HZS hl.m. Prahy z požárních stanic č.5 – Strašnice a č.10 – Satalice likvidovaly následky dopravní nehody osobního automobilu PEUGEOT, který dostal smyk a sjel z komunikace cca 100 m do pole. Jednotky automobil vyprostily pomocí navijáku od automobilového jeřábu, tlakovou vodou ochladily blok motoru a zasypala sorbentem PHM.

Mladý pár, který v osobním automobilu cestoval, utrpěl při hrozivě vypadající nehodě pouze lehčí zranění, proto byla na místo také povolána Zdravotnická záchranná služba hl.m. Prahy. Osádka peugeotu měla velké štěstí, neb v okamžiku, kdy automobil opustil komunikaci a směřoval do pole, tak jen velmi těsně minul mohutný ocelový sloup bilboardu. Kdyby ho trefil, následky by byly jistě mnohem horší. Z důvodu vyšetřování nehody policií a také pro samotné vyproštění automobilu musela být v jednom směru provedena uzavírka komunikace.


Foto: Radek Krahulík/HZS hl.m. Prahy

-wap-

Sdílet