Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Možnost odborného měření a servisu dýchací techniky firmy Dräger v rámci „Dräger Day“ hostili hasiči z Horního Maršova

V sobotu 29. srpna se konal v Horním Maršově v hasičské zbrojnici a jejím okolí další „Dräger Day“, který nabídnul okolním dobrovolným jednotkám nejen možnost odborného měření a servisu dýchací techniky firmy Dräger.

Představoval i příležitost seznámit se s dalšími novinkami této firmy, ať už ochrannými přilbami, dýchací a vyváděcí technikou, detekčními prostředky nebo termokamerami. Zároveň vedle pohodového a přátelského setkání dobrovolných hasičů a firmy, která se o své klienty skutečně zajímá a nabízí své služby nejenom účelově pouze před zakoupením důležité techniky, ale svým servisem i nadále nepřetržitě, patřil tento den i návštěvníkům otevřené zbrojnice. Pro ně byly k dispozici nejenom prostory zbrojnice a zajímavá mobilní technika, ale i zajištěné občerstvení.

Děkujeme za návštěvu všem, kteří projevili zájem o naší práci, za přátelskou atmosféru zúčastněným kolegům z řad dobrovolných jednotek a samozřejmě za profesionální přístup obětavým zástupcům společnosti Dräger Safety s.r.o.
Hlinka Tadeáš

Hlinka Tadeáš
www.hasicihornimarsov.cz
Sdílet