Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Kam s rozbitým majákem II

Po delší době jsme se zašli podívat jak se daří firmě MANDI která se pustila do oprav výstražných zařízení.

Jak se rozběhl obchod jsme se zeptali majitele. "Začíná to být dobré, našla si k nám cestu nejen pražská záchranka ale i další firmy, odpověděl p.Milbauer. Od naší poslední návštěvy již prošlo rukama mechaniků mnoho sanitních vozů, ale i aut bezpečnostních služeb, dobrovolných hasičů i policie. Zrovna při naší rozmluvě jel okolo jeden z vozů ZS a jeho řidič si pochvaloval jak mu zde opravili sirénu a dohadoval si další opravu tentokrát majáku. Šoféři aut s VRZ dobře vědí jak důležitá je dobrá funkčnost zařízení, protože čím lépe jsou vidět a slyšet, tím je jízda k zásahu bezpečnější. Proto jsou rádi že se objevil někdo kdo je umí opravit a v mnoha případech i vylepšit. Navíc firma je schopna na zavolání přijet a zařízení buď opravit na místě nebo jej odvézt do dílny, opravit a opět namontovat u zákazníka. To vše po celé České republice. Po dobu opravy zapůjčí i náhradní zařízení.

Rozšiřuje se i sortiment nabízených majáků. Nově přibyla zařízení firem Britax, Premier Hazard a Hella a nový LED program firmy Federal Signal, takže zákazník má opravdu široký výběr. Rozšířila se i nabídka tzv. oranžového programu o který je velký zájem např. mezi odtahovými službami. Navíc lze zařízení (proti vratné záloze) i zapůjčit.

Každý nemá na nové zařízení a pro ty je tu bazar použitých VRZ. Lze zakoupit starší zařízení nebo prodat staré (komise či výkup) a koupit nové.

Jako dobrý obchodní tah se ukázal nápad nabízet nášivky a trička. Tento velmi špatně dostupný sortiment je zde nabízen v širokém množství nášivek a triček. Navíc je firma schopna zajistit i výrobu znaků a triček s donesených vzorů a to i v malých sériích, problém není ani když chcete jen jeden kus. Maják či sirénu si každý nekoupí, ale o nášivky a trika s logy hasičů či záchranky je opravdu velký zájem.

Jak jsme viděli firma MANDI se úspěšně zabydlela na trhu a s nabídkou služeb slaví úspěch. Svědčí o tom i fakt že jejich služeb začala využívat např. firma Eltodo – dopravní systémy.

Dotazy,připomín­ky,návrhy tel: 777 311 335
Sdílet