Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Osobní vozidlo narazilo do stromu

Profesionální hasiči z Jaroměře vyjeli v 10:48 hodin k dopravní nehodě, která se stala na silnici č. 299 1 u Jaroměře. Řidička osobního vozidla Daewoo vyjela mimo vozovku, kde levým bokem narazila do stromu. Hasiči poskytli zraněné ženě předlékařskou pomoc a následně předali do péče záchranné služby.

Zásahy hasičů Královéhradeckého kraje ze dne 16. června 2008



Hradec Králové

Královéhradečtí hasiči vyjeli před šestou hodinou ráno k dopravní nehodě dvou osobních vozidel na Gočárově třídě v Hradci Králové. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči odpojili akumulátory a zajistili vozidla proti úniku provozních kapalin.

V 09:46 hodin vyjeli hasiči k další dopravní nehodě, která se stala u obce Skalička. Řidička osobního vozidla Renault nezvládla průjezd zatáčkou a vyjela do protisměru, kde se s vozidlem převrátila na střechu. Žena vyvázla bez zranění. Hasiči otočili vozidlo zpět na kola a odtlačili na polní cestu. Odpojili autobaterii a zamezili úniku provozních kapalin.

Po 13. hodině otevírali dveře bytu v Harmonii I. v ulici E. Beneše v Hradci Králové.

V 15:46 hodin byli profesionální hasiči z Hradce Králové a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou přivoláni k dopravní nehodě na 79. km dálnice D11 ve směru z Hradce Králové na Prahu. Osmnáctiletý řidič osobního vozidla Mazda MX-3 z dosud nejasných příčin narazil do bočních svodidel. Spolujezdkyně utrpěla zranění a byla převezena záchrannou službou do nemocnice. Hasiči odpojili autobaterii a zabezpečili vozidlo proti úniku provozních náplní. Na místo byla přivolána SÚS, která provedla úklid dálnice. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

V 16:41 hodin hasiči likvidovali požár odpadkového koše v ulici E. Beneše v Hradci Králové.

Dobrovolní hasiči z Hořiněvsi vyjeli k odstranění pohonných hmot z vozovky v Hořiněvsi. Benzin unikl z poškozené hadičky u osobního vozidla. Dobrovolní hasiči zasypali látku sorbentem a zlikvidovali.

Územní odbor Náchod

Profesionální hasiči z Jaroměře vyjeli v 10:48 hodin k dopravní nehodě, která se stala na silnici č. 299 1 u Jaroměře. Řidička osobního vozidla Daewoo vyjela mimo vozovku, kde levým bokem narazila do stromu. Hasiči poskytli zraněné ženě předlékařskou pomoc a následně předali do péče záchranné služby. Ta ženu převezla k dalšímu ošetření do nemocnice. Hasiči zajistili vozidlo proti požáru a úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: stanice Jaroměř)

Hasiči z Jaroměře vyjeli k vyproštění nákladního vozidla, které u Velké Jesenice sjelo do příkopu a narazilo do plotu. Hasiči pomocí navijáku vyprostili vozidlo zpět na vozovku. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.


Územní odbor Jičín

Profesionální hasiči z Hořic vyjeli v 08:29 hodin k dopravní nehodě osobního a nákladního vozidla, která se srazila v ulici T.G. Masaryka v Ostroměři. Při nehodě byla jedna osoba zraněna. Hasiči zabezpečili vozidla proti požáru a úniku provozních náplní. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Profesionální hasiči z Hořic a dobrovolní hasiči z Miletína byli v 10:22 hodin přivoláni k odstranění ropné skvrny z vozovky na náměstí K.J.Erbena v Miletíně. Na místo byli přivoláni také pracovníci SÚS, kteří pomohli s odstraněním oleje z komunikace.


por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje



-swo-

Sdílet