Sobota 4. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vyběhněte schody v Ostravě

28 června 2008 se v Ostravě uskuteční velká sportovní

událost jmenující se Garmin Run-Up. Cíl je jednoduchý : vyběhnout co možná nejrychleji schody věže Nová radnice (Prokešovo náměstí 8, Ostrava) a dostat se do posledního patra v co nejlepším čase.


28 června 2008 se v Ostravě uskuteční velká sportovní událost jmenující se Garmin Run-Up. Cíl je jednoduchý : vyběhnout co možná nejrychleji schody věže Nová radnice (Prokešovo náměstí 8, Ostrava) a dostat se do posledního patra v co nejlepším čase.


Tato pěkná událost bude doprovázena koncerty, soutěžemi, trampoliní, hrami pro děti organizovanými mezi stánky našich partnerů.


Cílem je účast minimálně 500-ti běžců. Závodit se bude v několika kategoriích : nejlepší žena, nejlepší junior, (16 – 21 let), nejlepší senior (nad 40 let) a nejlepší tým (skupina 4 osob). Připravujeme také závod pro děti a mládež. Pro všechny kategorie je připraveno mnoho cen a výherce závodu bude moci řídit úžasné auto.


Chcete-li získat slevu, můžete se do soutěže zapsat přes internet v kategorii „TýMY“. Jednotná registrace je 190,– Kč za osobu. Firemní registrace je 680,– Kč (170,– Kč za osobu). Můžete zaregistrovat více týmů. Pro děti a mládež do 16-ti let je registrace zdarma, počet míst v této kategorii je ale omezen.


Doufáme, že se s vámi setkáme 28. června v Ostrave. Je na internetových stránkách k dispozici všechny informace týkající se závodu a přihlášek, zábavného programu, možností ubytování a stravování se v Ostrave : www.run-up.cz.


-kaw-

Sdílet