Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

U Ohnišťan se srazil vlak s osobním autem

Včera

(17. června 2008) dopoledne došlo na nechráněném železničním přejezdu u obce Ohnišťany na Hradecku k železniční nehodě. Událost byla hasičům ohlášena v 11:23 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Nového Bydžova, hasiči Českých drah Hradec Králové a dobrovolní hasiči ze Smidar.

Včera (17. června 2008) dopoledne došlo na nechráněném železničním přejezdu u obce Ohnišťany na Hradecku k železniční nehodě. Událost byla hasičům ohlášena v 11:23 hodin. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Nového Bydžova, hasiči Českých drah Hradec Králové a dobrovolní hasiči ze Smidar.

Jednačtyřicetiletá řidička osobního vozidla Š Felície zastavila před přejezdem tak nešťastně, že přední částí zasahovala do kolejiště. Když se snažila couvnout, tak se porouchalo vozidlo a zhasl motor. V tu chvíli přijížděl osobní vlak, který vozidlo odhodil na stranu. Řidička škodovky utrpěla lehčí zranění a byla převezena do nemocnice. Nikomu z osmi cestujících vlaku ani strojvedoucímu se nic nestalo. Zasahující hasiči zabezpečili vozidlo proti požáru a možnému úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří České dráhy a Policie ČR.



Foto: stanice Nový Bydžov

Info: por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje

 -wap-

Sdílet