Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pomoc při hledání osoby

Policisté a záchranáři žádají o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži, který se dnes ztratil v lokalitě Kašperských hor obci Renštejn na Klatovsku. Muž se jmenuje VLADISLAV ALBL ročník 1928 je střední asi 170 cm vysoké postavy, má pleš s prošedivělými vlasy. Oblečení, které má na sobě nelze přesně určit, protože s sebou nesl věci na převlečení. U sebe má kufr nebo batoh tmavé barvy.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21

false
false
false

MicrosoftInter­netExplorer4 </xml><![endif]--> Muž je velmi zmatený a pohybuje se zřejmě v oblasti Svojše, Čeňkovy Pily, Hartmanic nebo Horské Kvildy. Během dne byl již několikrát spatřen na různých místech v této oblasti, dokonce máme zprávu, že se pokoušel stopovat a sliboval nemalé částky za odvoz do Plzně.



Záchranáři a policisté proto žádají řidiče, turisty nebo svědky, kteří osobu odpovídající popisu na některém z výše uvedených míst zahlédli, svezli nebo s ní byli jakkoli v kontaktu, aby dali zprávu na linku 158 nebo 112.



K pátrání po muži vyjeli hasiči dnes 21. června 2008 v 16.27 hodin. V současné době muže hledá asi padesátka záchranářů – členové HZS, SDH, PČR a Horské služby. Do pátrací akce byl nasazen i armádní vrtulník.
Sdílet