Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jedenáct osob zraněných, jedna usmrcena

V 17:25 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda u obce Jinošov ve směru od Velké Bíteše.

V 17:25 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda u obce Jinošov ve směru od Velké Bíteše. Na místo události byly vyslány jednotky profesionálních hasičů z Velké Bíteše a Náměště nad Oslavou.

Při střetu dodávky a osobního automobilu bylo dvanáct osob zraněno. Deset osob z dodávky a dvě osoby z osobního automobilu. I přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehl svým zraněním řidič osobního automobilu. U události zasahovalo několik sanitních vozů ZZS a dva vrtulníky LZS (z Jihlavy a Brna).

Zasahující hasiči poskytli na místě předlékařskou první pomoc raněným, zabezpečili havarovaná vozidla proti požáru a úniku provozních kapalin. Příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.Od hromadné havárie na dálnici D1 v březnu letošního roku se jedná letos o nehodu s největším počtem zranění na komunikacích Vysočiny.


Ilustrační foto

Petra Musilová
tisková mluvčí
HZS kraje Vysočina



-swo-

Sdílet