Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na Pardubicku se střetl motocykl s automobilem

Dne 29. června 2008 v 17.51

hodin byli hasiči z Pardubic přivoláni k dopravní nehodě, která se stala na silnici v Sezemicích směrem na Rokytno. Střetl se zde motocykl s osobním vozidlem.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21

false
false
false

MicrosoftInter­netExplorer4 </xml><![endif]--> Dne 29. června 2008 v 17.51 hodin byli hasiči z Pardubic přivoláni k dopravní nehodě, která se stala na silnici v Sezemicích směrem na Rokytno. Střetl se zde motocykl s osobním vozidlem.

Po nárazu se motocykl pravděpodobně odmrštil a ještě narazil do dalšího vozidla, o které se zastavil. Na místě byly zraněny dvě osoby. Hasiči, podle slov velitele zásahu, na místě pomáhali záchranné službě se zraněnou osobou – ošetřili motorkáře, který měl otevřenou zlomeninu a další poranění. Druhého motorkáře na místě ošetřovala zdravotnická záchranná služba. Přivolán byl i vrtulník, který ale nakonec odletěl prázdný.

Hasiči dále odpojili akumulátory, aby nedošlo k požáru a zamezili úniku provozních náplní. Odstraňování následků této nehody trvalo do 18.36 hodin. Příčinu této nehody vyšetřuje skupina dopravních nehod Policie ČR.



por. Vendula Horáková

tisková mluvčí

HZS Pardubického kraje

-kaw-

Sdílet