Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Český výrobce nehořlavého funkčního prádla CleverTex® přichystal podobně jako minulý rok „Dobrou nabídku pro dobráky“

Tentokrát lze se slevou a potiskem zdarma pořídit všechny tři nabízené typy: Prokopa, Artura i Rolanda. Ve spolupráci s výrobcem jsme pro vás připravili přehled jednotlivých modelů a další zajímavosti o značce.

Kdy, kde a co?

Všechny typy funkčního prádla CleverTex® lze od 12. 10. do 30. 11. 2015 zakoupit s 10% slevou, přičemž můžete využít i potisku domovenky (znaku JSDH) zdarma. Nabídka není omezena minimálním množstvím. Nakupovat můžete již od jednoho kusu.

Prádlo můžete zakoupit přímo na e-shopu www.clevertex.cz nebo přímo kontaktovat Lucku Bláhovou na +420 603 419 775, blahova@clevertex.cz


Partnerem této akce jsou e-shopy i kamenné prodejny. Pokud mezi nimi máte své oblíbené, nic nebrání zakoupit funkční prádlo za stejné ceny i s potiskem u nich:

Prokopa na léto

Tento typ je tím nejjednodušším a zároveň nejlevnějším z nabídky CleverTex®. Plošnou hmotnost má 160 g/m2 a hodí se zejména na léto. Nehořlavé vlastnosti zajišťuje modakrylové vlákno. Pokud jej zapálíte, karbonizací materiálu vzniká bariéra, která zabraňuje dalšímu šíření plamene nebo žáru. Na podobném principu jsou i Artur a Roland, jenom se mění míra tepelné odolnosti.

Artura na celý rok

Odlišnost Artura poznáte na první pohled ve struktuře látky. Z lícní strany má malé smyčky v pruzích. Tato struktura umožňuje skvělý transport vlhkosti, následné odpařování a zároveň vytváří izolační bariéru. Plošná hmotnost je 170 g/m2, což není o moc více než u Prokopa, ale právě díky struktuře smyčky více zahřeje v zimě. Artur je z aramidového vlákna, které s sebou přináší i velmi vysokou tepelnou odolnost tohoto modelu.

Píseň o Rolandovi

Ne, nebude řeč o jedné z nejstarších literárních památek o rytíři, ale podobně by se dal pochválit i stejnojmenný typ funkčního prádla Roland. Jedná se totiž o nejvyšší řadu CleverTex®. Dvouvrstvý úplet je nehořlavý a zároveň antibakteriální. Plošnou hmotnost má 240 g/m2 a s tím souvisí i vynikající tepelná izolace. Poznáte to zejména na kolenou a na ramenou, kde se na vás oblečení napíná a více pálí.

CleverTex a TFA

Spojení značky s českým TFA vzniklo tak trochu náhodou. Naše společnost sídlí v Ústí nad Orlicí, kde se koná Ohnivá rozhledna a zároveň je rodným městem mistra světa TFA, Lukáše Nováka. Ten už dva roky reprezentuje na závodech naše barvy.

vysvětluje Mikuláš Zubec, manažer marketingu

Nejen pro hasiče

Kaskadéři, pro někoho skupina bláznů, pro jiné povolání snů. Nejen, že skáčou ze střech domů a ovládají různé bojové techniky, ale často i hoří. Skupina Czech Stunts dostala nehořlavé funkční prádlo Roland, které pro ně bude jistotou při podobných kouscích.

Sdílet