Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řezač pásů a rozbíječ skla v jednom nebo speciální nůž, to je akční nabídka e-shopu hasicskavyzbroj­na.cz

Společnost D.S.D.METAL plus, spol. s r.o. pro vás opět připravila speciální nabídku. Nástroj ResQMe či nůž RESCUE MDTECH si můžete pořídit do konce listopadu roku 2015 za 350 Kč.

ResQMe – přívěsek na klíče

ResQMe je nástroj určený pro záchranu při dopravních nehodách. Funguje současně jako řezač bezpečnostních pásů a rozbíječ skla.

Postup použití:

  1. sejmout ochranu břitu (škubnutím ze závěsu),
  2. rozbíječ přiložte na sklo a tlačte na něj, dokud ho skrytý hrot nárazem neroztříští,
  3. hrot vystřelí a ihned se automaticky vrátí do počáteční polohy; následně může být opakovaně (neprodleně) použit,
  4. řezač bezpečnostních pásů zaháknout za pás a tahem jej přeříznout.

Každý, kdo někdy musel rozbít sklo auta, potvrdí, že rádo odolává i teleskopickému obušku. Pokud je za ním zraněný člověk, musíte volit úder tak, že sklo rozbít sice musíte, ale zároveň nesmíte ohrozit zraněného. Doslova pouze klepnete o sklo, vyjede hrot a sklo se vysype.

Ultralehké nože MDTECH

Originální design, vyznamenaný oceněním Design Award na OutDoor Show 2010 ve Friedrichshafenu, umožňuje snížení hmotnosti kapesního nože na minimum, bez významnějšího omezení funkčnosti jednotlivých prvků.

Nůž je vybaven ostrou čepelí, bezpečnostní pojistkou i klipem k uchycení nože na opasek. Jednostranně broušená čepel, známá též pod výrazem „chisel“, je v uzavřeném stavu otočena tak, aby nemohlo dojít k poškození prstů ruky uživatele. Při přebrušování ostří je nutno zachovat broušení pouze z této původní strany.

Oba tyto produkty můžete koupit u společnosti D.S.D.METAL plus spol. s r. o.

Sdílet