Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda autobusu si vyžádala patnáct zraněných

Dnes ve 12:29 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda autobusu u obce Stonařov na Jihlavsku ve směru na Třešť. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třešť.

Dnes ve 12:29 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda autobusu u obce Stonařov na Jihlavsku ve směru na Třešť. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třešť.

Autobus v době nehody převážel 23 cestujících. Při příjezdu jednotky na místo události byli všichni cestující mimo havarovaný autobus. Zasahující hasiči poskytli předlékařskou první pomoc několika zraněným. Nehoda si vyžádala celkem patnáct zraněných – čtrnáct z nich bylo převezeno do nemocnice, jedna osoba byla ošetřena na místě.

U události zasahovalo několik sanitních vozů a vrtulník LZS. Hasiči zajistili havarovaný automobil proti požáru a úniku provozních kapalin. Vyproštění havarovaného autobusu provede specializovaná firma. Příčinu dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Ilustrační foto

Petra Musilová
tisková mluvčí
HZS kraje Vysočina



-swo-

Sdílet