Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

IRON FIREMAN startuje 20.září 2008

Nové prostředí nejvyšší budovy v České republice a nový styl soutěže, to jsou lákadla na atraktivní exhibici TFA. Opět se o kousek

přitvrdilo. Vše je ale ve spolupráci se závodníky. Oni si volí pravidla, je to jejich soutěž.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21

false
false
false

MicrosoftInter­netExplorer4 </xml><![endif]--> Nové prostředí nejvyšší budovy v České republice a nový styl soutěže, to jsou lákadla na atraktivní exhibici TFA. Opět se o kousek přitvrdilo. Vše je ale ve spolupráci se závodníky. Oni si volí pravidla, je to jejich soutěž.



Již po šesté se koná nejtěžší hasičská soutěž v Evropě. Spolu se serverem POŽÁRY.cz jí pořádá Městská část Praha 4 a společnost ECM jako majitel nejvyšší budovy V ČR CITY TOWER.



Právě v nově rekonstruované nejvyšší budově v České republice se poběží 29.pater. Před výstupem je opět připravena silová část. Vše bez přestávky a v plné výzbroji. Navíc s aktivním dýchacím přístrojem.



Novinkou oproti předchozím ročníkům je právě trvale aktivovaný dýchací přístroj, který si před výstupem závodník vymění za nový. Další novinkou, která celou soutěž udělá ještě atraktivnější je paralelní závod. Vždy dva závodníci na startu.



Od ostatních soutěží TFA se IRON FIREMAN liší právě tím, že pravidla závodu si připravují sami závodníci. Soutěž je totiž vyvrcholením jejich sezóny a doufáme, že i prestižní záležitostí. Takže žádné uniformy plné zlatých hvězd na rameni a dohled odněkud shora.
Každý závodník reprezentuje především sám sebe. V plné výstroji a bez přestávek, tak jako u zásahu.



Propozice a podrobné informace o závodu budou k dispozici během měsíce července.



Předběžné přihlášky můžete zasílat na email: pozary@email.cz



Informace pro závodníky získáte na emailu: koutnik.z@seznam.cz


Sdílet