Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pražští hasiči mají šanci vyhrát prestižní ocenění Conrad Dietrich Magirus Award 2015 za srpnový zásah u požáru bývalého závodu ČKD

Každý rok společnost Magirus vyhlašuje ocenění Conrada Dietricha Magiruse za nejlepší hasičský zásah roku. V roce 2015 se pražští hasiči dostali mezi 11 nejlepších zásahů a vy jim můžete svým hlasem pomoci získat tuto prestižní cenu.

Přečtěte siPlameny zachvátily jednu z hal v areálu bývalého závodu ČKD v pražských Vysočanech

Vítězové (respektive deset vybraných hasičů) vyhrají neopakovatelnou cestou do New Yorku. Pořádající společnost zajistí letenky, čtyřdenní ubytování a samozřejmě i zajímavý program pro všechny zúčastněné. Podívají se do newyorských hasičáren, setkají se s vrcholnými představiteli tamních hasičů a pokud tomu situace bude nakloněna, možná se projedou cisternou i k zásahu.

Budou mít také možnost navštívit výcvikové centrum v oblasti Randall’s Island v New Yorku (v jehož okolí mimochodem probíhaly také některé disciplíny Světových policejních a hasičských her v roce 2011) a rozhodně nezůstanou při výcviku stát bokem.

Jak hlasovat?

V prohlížeči navštivte stránku www.world-of-firefighters.com/vote/, odskrollujte do spodní části (cestou uvidíte všechny světové nominované zásahy) a ve vybírátku s názvem CAST YOUR VOTE zvolte Extensive fire in a textile warehouse.

Do políčka NAME – FIRST pak vyplníte svoje jméno, do NAME – LAST pak samozřejmě příjmení. Položku EMAIL snad vysvětlovat nemusíme. Přepínátko YES a NO je na vás, pokud nechcete dostávat žádné e-maily o soutěži, zvolte NO.

Pak už zbývá jen kliknout na zelené tlačítko Submit Your Vote! a je to. Po zobrazení hlášky Thank you for voting! máte jistotu, že váš hlas byl zaznamenán.


Hlasovat lze do 13. prosince roku 2015. Tři nejlepší týmy budou pozvány na slavnostní předávání cen, které se uskuteční v centrále firmy Magirus, v německém Ulmu dne 22. ledna 2016. Připravena bude opravdu oslnivá show.

Sdílet