Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Členové sboru dobrovolných hasičů ze Lhoty již podruhé nafotili kalendář, pro rok 2016 přibližuje jejich práci

První ročník projektu „Kalendář SDH Lhota 2014“ byl natolik úspěšný, že se sboru podařilo dosáhnout i cíle projektu, a to pořízení požárního čerpadla. Za přispění obce Dolní Břežany hasiči v roce 2015 pořídili nové čerpadlo PS-16. Kladné ohlasy, pochvaly a hlavně zájem o kalendář hasiče opravdu mile překvapily.

Nejdál se kalendář podíval až na hasičskou stanici do New Yorku. V tu chvíli už bylo jasné, že někdy vznikne kalendář další… a ještě lepší. V únoru 2015 přišel ten pravý čas a společně s firmou Duffek, FRP Services, s.r.o a POŽÁRY.cz členové sboru odstartovali projekt „Kalendář SDH Lhota 2016“.

Dali dohromady skvělý tým složený z členů sboru, přítelkyň, manželek a kamarádek, které se ujaly role modelek a mohli začít. Téma i styl fotografií byly tentokrát zvoleny lehce vážnější, než v předchozím ročníku, kalendáři to však neubralo na kráse.

Můžete se těšit na opravdu povedené a nevšední pohledy na práci hasiče, jako je např. záchrana osoby z rozhledny pomocí lezeckých prostředků, zásah s letištním speciálem Panther, požár vánočního stromečku a mnoho dalších skvělých fotografií.

Cena jednoho kalendáře je 200 Kč, nebo 200 Kč + poštovné při zasílání poštou. Objednávky jsou přijímány na telefonu 737 259 138, e-mailu hasici@sdh-lhota.cz, webu www.sdh-lhota.cz, nebo Facebooku SDH Lhota 1936.

O fotoaparát se postarali Václav Hodina a Jiří Frankl, art director a retuše – Míla Franklová, retuše – Václav Hodina, design kalendáře – Jakub Melichar a tisk – Gramon print s.r.o.

Zvláštní poděkování patří všem členům SDH Lhota a všem modelkám a modelům, kteří se dobrovolně a bez nároku na honorář zúčastnili focení.

Děkujeme všem přátelům za podporu, zapůjčení prostor a prostředků k focení. Poděkování také patří HZS Středočeského kraje zejména panu plk. Zobinovi a příslušníkům KOPIS Kladno, stanici HZS Jílové u Prahy, společnosti Letiště Praha, a. s. a stanici HZS Letiště Praha, členům jednotky HASIČI – RESCUE, JSDH Dolní Jirčany, členům Biohazard týmu Ambulance Meditrans s.r.o., Gramon print s.r.o., Dräger Safety s.r.o., POŽÁRY.cz, FRP Services, s.r.o. a firmě DUFFEK.

SDH Lhota
Sdílet