Úterý 16. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehody v Královehradeckém kraji

Profesionální hasiči z Jaroměře byli krátce po jedenácté hodině dopoledne přivoláni k nehodě motocyklu a dvou osobních vozidel v Náchodské ulici v Jaroměři. Řidič motorky Honda se střetl s osobními vozidly Renault 19 a Citroën C3.

Profesionální hasiči z Jaroměře byli krátce po jedenácté hodině dopoledne přivoláni k nehodě motocyklu a dvou osobních vozidel v Náchodské ulici v Jaroměři. Řidič motorky Honda se střetl s osobními vozidly Renault 19 a Citroën C3. Renault skončil po nehodě v poli. Řidič motorky utrpěl zranění a byl letecky transportován do nemocnice. Hasiči pomohli záchranné službě s ošetřením a naložením zraněného muže do vrtulníku. Následně zajistili vozidla a motocykl proti požáru a úniku provozních látek. Příčiny nehody šetří Policie ČR.



V 17:27 hodin vyjeli hasiči z Jaroměře k další dopravní nehodě, která se stala na silnici u Velkého Třebešova. Při střetu osobních vozidel Š Favorit a Chrysler Voyager byli zraněni dva lidé. Řidičku ze škodovky museli hasiči vyprostit pomocí hydraulického zařízení. Žena a další zraněná osoby byly převezeny do nemocnice. Hasiči provedli protipožární opatření na vozidlech, odpojili autobaterie a zabránili úniku provozních látek. Uniklé provozní náplně zasypali sorbentem a odklidili ze silnice. Vozovka byla částečně uzavřena a policisté řídili dopravu kyvadlově. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

info: HZS KvK

-kow-

Sdílet