Středa 24. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Reflexní přilby Petzl Vertex jsou nově v prodeji na e-shopu worksafety.cz za speciální zaváděcí cenu

Pracovní přilby VERTEX BEST a VERTEX VENT patří k tomu nejkvalitnějšímu, co současný trh s ochrannými pracovními prostředky nabízí, o čemž také svědčí jejich značná oblíbenost. A co tedy činí z přileb Petzl tak oblíbenou položku mezi profesionály?

Předně je třeba zdůraznit, že obě pracovní přilby, tedy VERTEX BEST a VERTEX VENT, splňují normy EN 397, EN 12492, a Vertex Best navíc i EN 50365 pro ochranu před úrazem elektrickým proudem. Tyto přilby jsou určené primárně výškovým pracovníkům a arboristům, neboť pevný pásek pod bradou snižuje nebezpečí ztráty přilby během případného pádu (přezka odolává síle větší než 50 daN). Šestibodová vložka se vytvaruje dle hlavy a absorpce nárazu je dosažena deformací skořepiny.

Přilby lze přesně vycentrovat a optimálně tak zajistit jejich stabilitu na hlavě. Vertex Vent je navíc vybavena odvětrávacími otvory s posuvnými uzávěry, které umožňují regulování ventilace z vnější strany dle potřeby. Přilby mají i postranní sloty pro připojení ochrany sluchu, jako je např. PELTOR, otvory se závitem pro přišroubování ochranného štítu Petzl VIZIR, zdířku pro připojení svítilny čelovky PIXA a 4 klipy pro připojení čelové svítilny s elastickým páskem.

Tyto přilby se nabízí celkem v šesti základních barvách, ke kterým přibyla aktuálně i reflexní žlutá VERTEX BEST HI-VIZ a VERTEX VENT HI-VIZ, která zajistí maximální viditelnost uživatelů.

Oficiálně budou tyto přilby v prodeji až příští rok, nicméně na Worksafety.cz máte možnost získat exkluzivně prvních pár kousků, které si můžete zakoupit již teď a to za jedinečnou zaváděcí cenu. Dlouho ovšem neváhejte, protože příští rok již budou k dispozici za plné ceny.

Sdílet
Seriál: Firma Worksafety