Pondělí 6. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ostrý test nového webu je za námi, nastal čas na připomínky

Po několika měsíčním testování jsme se rozhodli opět vyvolat diskuzi. Pište své návrhy na zlepšení systému nebo upozorněte redakci na chyby.

Po několika měsíčním testování jsme se rozhodli opět vyvolat diskuzi. Pište své návrhy na zlepšení systému nebo upozorněte redakci na chyby.

Během testu jsme vaše připomínky respektovali jak jen to šlo. Samozřejmě se nelze zavděčit každému.

Diskuze, diskuze a zase diskuze
Tam je největší kámen úrazu. Nový systém rozdělil uživatele na dva tábory.Jeden chce diskuzi od nejnovějších nahoře, jiný zase dole, protože si chce číst všechny příspěvky pěkně od začátku. Pokud je ale diskuze dlouhá a je rozdělena na několik stránek, je problém v zobrazování po kliknutá na jednotlivý příspěvek. Nám v redakci se stále zdá být logičtější zobrazovat diskuzi od nejnovějších příspěvků k nejstarším.

Co se týká vkládání aktivních odkazů do příspěvku, je tu další dilema. Systém je nastaven proti ochraně spamu a nežádoucí reklamě. Uživatelé si ale žádají aby aktivní odkazy fungovaly.

Anonymní příspěvky jsou stále povoleny. Myslím, že to diskuzi nijak neškodí, co myslíte vy?

Fotogalerie ke článku
Způsob jak zobrazit fotografie ke článku se myslím povedl. Dvojí možnost vyšla vstříc všem.Tedy klasický „starý požárový“ způsob a nový, kde pod článkem jsou vidět náhledy fotek a po kliknutí je možné fotkami listovat.

Odhlašování a přihlašování
Konečně by měl být vyřešen problém s tím, že pokud jste na nějakém místě na webu a dodatečně se přihlásíte (tedy ne hned po vstupu, což naše redakce preferuje), protože chcete reagovat třeba na článek, systém vás „nehodí“ na hlavní stranu, ale měli by jste zůstat tam kde se aktuálně přihlašujete. Do několika dnů by měl být problém odstraněn. Stejně tak prodloužení, kde vás systém odhlásí až za 60 minut, pokud na webu „nepracujete“. Stejně tak možnost „zapamatovat si mě na tomto počítači“ by měla přinést vylepšení v tomto směru.

Lepší perzonalizace
Chystáme také další možnosti personalizace webu. budete tak mít možnost si web ještě více přizpůsobit.

Pokud máte nějaké připomínky či návrhy, podělte se s námi o ně.

Sdílet