Středa 8. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Memoriál por. Garguly 2008 – Moutnice

Už nám uplynul týden od našich závodů a já jsem ještě pořád jako v Jiříkově vidění. Bylo to super a to hlavně díky vám všem, kteří jste k nám přijeli a podíleli jste se na této pro nás velmi významné akci.

Krásný dobrý den vám všem kolegové hasiči a hasičky, kamarádi a přátelé, vážení sponzoři a všichni naši příznivci moutnických hasičů.

Už nám uplynul týden od našich závodů a já jsem ještě pořád jako v Jiříkově vidění. Bylo to super a to hlavně díky vám všem, kteří jste k nám přijeli a podíleli jste se na této pro nás velmi významné akci. Ještě jednou vám všem jménem SDH Moutnice a jménem našeho JARKA moc a moc děkuji.
Především děkuji závodníkům za skvělou reprezentaci svých sborů a podporu myšlenky našich závodů. Děkuji divákům, kteří dodali tomuto klání skvělé a úžasné kulisy. Velice děkuji našim sponzorům, díky jejich štědrosti a náklonnosti jsme si mohli dovolit pro letošní IV.ročník připravit pro soutěžící opravdu hodnotné a bohaté věcné ceny.
Děkujeme hejtmanovi JmK Stanislavu Juránkovi, který převzal nad letošním ročníkem našeho memoriálu svoji záštitu a patronát. Rádi jsme u nás přivítali velké množství našich kamarádů a přátel a vzácných hostů, které jsme v našich řadách velice rádi uvítali . Doufáme, že se takto budeme vídat i nadále, bylo nám s vámi fajn. Ještě dnes jsme my všichni domácí plni dojmů a zážitků, které nám každoročně dobíjejí baterky na několik měsíců dopředu.
Nerad bych v tomto výčtu na někoho zapomněl, proto ještě jednou říkám „Děkuji opravdu z celého srdce vám všem.....“

Ti z vás, kteří letos nemohli naše závody navštívit, či neměli zatím odvahu se k nám vypravit, nebo zatím váhají, můžu ubezpečit, že dělají velkou chybu. Určitě příští rok přijeďte, nebudete litovat. V. ročník memoriálu bude zahrnut do oslav 120-ti let od založení SDH Moutnice a kdo nás už znáte, tak víte, že to bude velké. Takže si na příští rok už dneka udělejte uzel na kapesníku a konečně nám pomozte překonat tu pro nás bájnou hranici třiceti startujících družstev. Už dneska vám děkujem.

Zdeněk Riedl
739 434 963

-kow-

Sdílet