Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

U Čechtína havaroval řidič s dodávku, nehoda si vyžádala dvě zranění

V neděli v 17,19 hod byla na linku tísňového volání 112 ohlášena dopravní nehoda dodávky u Čechtína. Na místo události vyslal operační důstojník jednotku profesionálních hasičů z Třebíče.

Po příjezdu na místo události hasiči provedeným průzkumem místa zásahu zjistili, že se vůz nachází mimo vozovku v příkopu. Posádka byla mimo havarované vozidlo. Při nehodě se zranil jak řidič vozidla, tak také spolujezdec. Hasiči jim poskytli předlékařskou první pomoc a po příjezdu zdravotníků je předali do jejich péče. Oba muži byli po nezbytném ošetření na místě události převezeni sanitním vozem do třebíčské nemocnice.

Zasahující hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Provoz na komunikaci byl po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému výrazně omezen.

Hasiči velmi úzce u nehody spolupracovali se zasahujícími policisty a místo události pro účely zadokumentování osvětlovali. Po zadokumentování dopravní nehody hasiči za pomoci navijáku vozidlo vytáhli ze silničního příkopu.

Příčinu, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody vyšetřují policisté.

Petra Musilová
tisková mluvčí
HZS Kraje Vysočina
Sdílet