Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Provoz po dopravní nehodě šesti vozidel u Slaného řídili policisté, další řidička do nich nabourala

Policisté z kladenského dopravního inspektorátu prošetřují dopravní nehodu šesti vozidel a dále dopravní nehodu, při které narazila řidička do policejního služebního vozidla, které se nacházelo na místě zajištění neprůjezdnosti pozemní komunikace ve směru k této hromadné dopravní nehodě.

V době podvečerních hodin v neděli 20. prosince 2015 se stala dopravní nehoda na rychlostní komunikaci R7 ve směru Praha – Slaný, při které došlo na silnici nedaleko obce Knovíz k hromadné dopravní nehodě šesti vozidel. Z této dopravní nehody utrpěli tři účastníci zranění lehčího charakteru a jeden z nich byl převezen do slánské nemocnice.

Příčina dopravní nehody je nyní předmětem šetření.

Silnice byla v daném úseku uzavřena přes dvě hodiny a policisté prováděli odklon dopravy po přilehlých komunikacích.

Jedna z policejních hlídek prováděla zajištění místa dopravní nehody na rychlostní komunikaci a odklon dopravy u sjezdu na obec Stehelčeves. V rámci výkonu služby došlo k dopravní nehodě, kdy řidička osobního vozidla narazila do policejního vozidla se spuštěnou světelnou signalizací, provádějící právě uzávěru této pozemní komunikace.

V době střetu se ve služebním vozidle nacházel jeden z policistů, který následkem nárazu utrpěl zranění. Z místa dopravní nehody byl transportován do střešovické nemocnice v Praze. Řidička byla převezena se zraněním do motolské nemocnice.

Co bylo příčinou této dopravní nehody je v současné době předmětem šetření.

nprap. Jana Šteinerová
Policie ČR
Sdílet