Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Včerejší dopravní nehody na dálnici D11

Profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou zasahovali včera, 15.7. 2008 společně u dvou dopravních, které se staly na téměř stejném místě dálnice D11.

Profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou vyjeli ve 12:42 hodin k dopravní nehodě, která se stala na 64,5. km dálnice D11 ve směru na Hradec Králové. Dvaačtyřicetiletý řidič osobního vozidla Renault Scénic s přívěsem z dosud neznámých příčin vyjel z pravého jízdního pruhu do levého a bočně narazil do středových svodidel. Řidič vyvázl bez zranění. Hasiči provedli protipožární opatření, odpojili autobaterii a zabránili úniku provozních náplní. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

(foto: stanice Nový Bydžov)

V 18:21 hodin byli profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou přivoláni k další dopravní nehodě na dálnici D11. Na 64. km dálnice ve směru na Hradec Králové havarovalo osobní vozidlo Š Octavia Combi. Automobil skončil mimo vozovku. Dvaatřicetiletá řidička vyvázla bez zranění. Zasahující hasiči odpojili akumulátor a provedli protipožární opatření. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

(foto: stanice Nový Bydžov)

Info: por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje

-wap-

Sdílet