Pondělí 20. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na hlavním silničním tahu z Chomutova na Most skončil osobní automobil na střeše

Dva lehce zraněné, osobní automobil na střeše a dopravní komplikace, taková je bilance večerní nehody na hlavním silničním tahu z Chomutova na Most před zúžením poblíž mostecké Matyldy.

Řidič osobního auta pravděpodobně přehlédl betonová svodidla, do kterých následně narazil a s automobilem skončil posléze na střeše. Dva zranění lidé skončili v mostecké nemocnici. Informuje o tom krajský policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Nehoda výrazně zkomplikovala dopravu z Chomutova na Most, kdy se v místě vytvořila dlouhá kolona aut. Na místě zasahovala přivolaná jednotka profesionálních mosteckých hasičů a policisté. Společně poté převrátili havarovaný automobil zpět na kola a posléze vozidlo odtlačili ke krajnici, aby uvolnili jízdní pruh.

Karambol pak vyšetřovali dopravní policisté. S největší pravděpodobností jel řidič vysokou rychlostí a nestačil již zareagovat na zúžení a vjel do betonových svodidel. Nárazem se pak vozidlo převrátilo na střechu a následně zatarasilo celou silnici ve směru na Most.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet