Sobota 18. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na mosteckém nádraží museli profesionální hasiči vyprostit muže zaklíněného v rozbité skleněné výplni

Muže zaklíněného mezi velkými střepy rozbité skleněné výplně na mosteckém nádraží vysvobodila přivolaná jednotka mosteckých profesionálních hasičů. Muž údajně po rozepři s jiným mužem a ženou dosud z nezjištěných příčin rozbil hlavou skleněnou výplň a rukou uvízl mezi střepy.

Jako zázrakem nebyl sklem pořezán. Přesto se ocitl v ohrožení života, neboť střepy mu mohly amputovat ruku nebo dokonce hlavu. Nic takového se naštěstí nestalo.

Zatímco hasiči pomáhali dostat se muži ze skleněného sevření ostrých střepů, dorazila na místo i záchranná služba a hlídky státní i městské policie. Po několika minutách se hasičům podařilo muže ze střepin vyprostit a předat záchranné službě.

Muž, který naštěstí nekrvácel si totiž ale stěžoval na silné bolesti hlavy a proto byl ošetřen a převezen sanitkou do nemocnice. Policisté a strážníci mezitím zadrželi muže a ženu, kteří se měli dostat do konfliktu s třetím poraněným mužem a z místa oba utekli. Dopadeni ale byli strážníky nedaleko nádražní budovy.

Hasiči posléze obehnali nebezpečné místo páskou a na nádraží byla poté povolána také servisní firma, která vyměnila poškozené sklo za nové.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet