Neděle 19. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požár udírny

Ve středu 23. července byl v 7:37 hodin nahlášen na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje požár garáže u rodinného domu v Konici na ulici Husova.

Ve středu 23. července byl v 7:37 hodin nahlášen na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje požár garáže u rodinného domu v Konici na ulici Husova. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Konice, kteří po příjezdu zjistili, že došlo k požáru udírny uvnitř objektu garáže, která stála asi 5 metrů od rodinného domu. Majitel chtěl v udírně vypálit tuk a mastnotu. Devětašedesátiletý muž utrpěl popáleniny na 15% těla (na obličeji, rukách a hrudníku) a v době příjezdu jednotky hasičů byl v péči zdravotnické záchranné služby. Požár způsobilo vznícení par benzínu při čištění udírny, škodu si zatím majitel nevyčíslil.

Požár udírny

OLOMOUC
Požár opuštěného domu 

Ve středu 23. července byl v 19:59 hodin nahlášen na operační středisko Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje požár odpadu v domě ve Slatinicích. Na místo vyrazili profesionální hasiči z Olomouce a dobrovolní hasiči z Náměště na Hané, Slatinic a Třebčína. Hasiči po příjezdu zjistili, že došlo k požáru odpadu v půdním prostoru opuštěného rodinného domu. Oheň, který nezpůsobil žádnou škodu, hasiči bez problémů zlikvidovali.


Vladimíra Hacsiková
tisková mluvčí
HZS Olomouckého kraje

-kuw-

Sdílet