Středa 8. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na silnici z Bíliny do Mostu se střetly čtyři osobní automobily, jeden člověk zemřel

Dvě hasičské jednotky vyjely k dopravní nehodě čtyř osobních aut na silnici z Bíliny do Mostu. Jedno havarované auto leželo v poli. Při nehodě byli dva lidé zraněni a jeden zemřel. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby.

Jedno z aut vjelo z dosud neznámých příčin do protisměru. Jeho řidič zemřel na místě. Příčinu úmrtí určí pitva,

sdělila policejní mluvčí Alena Bartošová.

Další dvě těžce zraněné osoby – muže a spolujezdkyni řidiče, který zemřel – přepravila záchranka do nemocnice.

I když se těžce zraněného muže podařilo očitým svědkům dostat z havarovaného automobilu ven a lidé, hasiči i přivolaní záchranáři se dlouhé minuty pokoušeli o resuscitaci, po téměř půl hodině se seniora již nepodařilo přivést k životu.

Podle předběžných informací senior ve felicii jel od Mostu a dosud z nezjištěných příčin začal na plné čáře předjíždět auta a posléze se s některými střetl. Jestli vjel do protisměru kvůli zdravotní indispozici nebo prostě jen předjížděl a zahazardoval se životem, objasní až další vyšetřování tragické události.

Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů, a to z Bíliny a Mostu. U nehody přistával vrtulník záchranky. Silnice z Mostu na Teplice byla několik hodin zcela uzavřena. Policisté odkláněli dopravu, ale během okamžiku se nejen centrum města doslova ucpalo a obsazené byly i všechny okolní cesty.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet