Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dodávka narazila do odstaveného náklaďáku

K dopravní nehodě na silnici č. I/35 před Paceřickým kopcem ve směru na Liberec došlo dnes krátce po 7. hodině. Na rychlostní silnici byl u kraje odstaven nákladní vůz s technickou závadou, do kterého zezadu narazil projíždějící dodávkový vůz zn. VW.

K dopravní nehodě na silnici č. I/35 před Paceřickým kopcem ve směru na Liberec došlo dnes krátce po 7. hodině. Na rychlostní silnici byl u kraje odstaven nákladní vůz s technickou závadou, do kterého zezadu narazil projíždějící dodávkový vůz zn. VW. Nárazem do návěsu došlo k rozsypání štěrku, který nákladní vůz převážel.

K pomoci byli vysláni profesionální hasiči ze stanic Turnov a Liberec. Na místě nalezli zraněného řidiče dodávkového vozu, který byl již v péči záchranářů zdravotnické služby. Hasiči zabezpečili havarované vozy proti vzniku požáru a odtáhli je od sebe.

V 8:45 hod. se dostavili zaměstnanci dopravce s náhradním nákladním vozem, aby přeložili štěrk. Policie ČR uzavřela na 10 minut jízdní pruhy ve směru na Liberec a nákladní vozidlo bylo naloženo na vůz odtahové služby. Nyní je komunikace v jednom pruhu již průjezdná.

Info: HZS Libereckého kraje

Sdílet