Sobota 18. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič nepřežil srážku s traktorem u obce Slavičky

V 17:57 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda u obce Slavičky na Třebíčsku.

V 17:57 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda u obce Slavičky na Třebíčsku. Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Třebíč. Při příjezdu jednotky bylo zjištěno, že se jedná o střet osobního automobilu a traktoru. I přes veškerou snahu záchranářů se nepodařilo zachránit život řidiči z osobního automobilu. Komunikace byla od chvíle střetu zcela neprůjezdná v obou směrech. Policie ČR začala v místě odklánět dopravu.Hasiči zajistili havarovaná vozidla proti požáru a úniku provozních kapalin a za pomoci hydraulického zařízení vyprostili z osobního automobilu mrtvého řidiče. Na místo byla povolána Správa a údržba silnic – při nehodě došlo k poškození komunikace. V průběhu jedné hodiny se jednalo v pořadí o druhou dopravní nehodu na Třebíčsku.

Ilustrační foto

V 17:08 hod byla ohlášena nehoda cyklisty a osobního automobilu v Hrotovicích. K nehodě vyjela místní jednotka profesionálních hasičů, která poskytla předlékařskou první pomoc zraněnému cyklistovi a následně jej předala do péče ZZS.

Příčinu dopravních nehod vyšetřuje Policie ČR.

Petra Musilová
tisková mluvčí
HZS kraje Vysočina

-kuw-

Sdílet