Sobota 18. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Kuřák usnul s cigaretou v posteli berounského penziónu

Jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Beroun s technikou VEA-Hyundai, CAS 16-Iveco, CAS 32-T815 a AŽ 30-Iveco zasahovala dnes ráno ve spolupráci se zdravotnickou záchrannou službou a Policií ČR u požáru v suterénní místnosti pro personál penziónu U štiky v Berouně.

Jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Beroun s technikou VEA-Hyundai, CAS 16-Iveco, CAS 32-T815 a AŽ 30-Iveco zasahovala ve spolupráci se zdravotnickou záchrannou službou a Policií ČR u požáru v suterénní místnosti pro personál penziónu U štiky v Berouně.<o:p></o:p>

<o:p></o:p>28.7. 2008 05:34 hodin penzión U štiky – Beroun<o:p>
</o:p>

Při příjezdu jednotky na místo bylo zjištěno, že došlo k požáru postele od cigaretového nedopalku při kouření v posteli, požár byl před příjezdem jednotky uhašen vodou a objekt byl z větší části zakouřen. Celkem bylo evakuováno 5 osob, nasazeny dva přetlakové ventilátory a požár postele byl vně objektu likvidován vodou. Zdravotnická záchranná služba na místě nezasahovala, její přítomnost byla preventivní.
<o:p></o:p>
Bylo štěstím pro všechny přítomné, že se postelový kuřák včas probudil, bez autonomního hlásiče požáru se to bohužel často nestane.
<o:p> </o:p>

Info: mjr. Ing. Tomáš Hradil
velitel stanice Beroun
HZS Středočeského kraje
vrchní komisař
<o:p>
</o:p>

-wap-<o:p></o:p>

Sdílet