Úterý 7. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vozidlo zničilo rozvodnou skříň elektroinstalace, u obce Žlutava zasahovali profesionální hasiči z Otrokovic

V 05:30 hodin byla vyslána jednotka profesionálních hasičů stanice Otrokovice na místo hlášené dopravní nehody osobního vozidla, ke které došlo na komunikaci mezi obcemi Žlutava a Bělov.

Vozidlo zn. Suzuki sjelo z menšího prudkého srázu u krajnice komunikace a zůstalo převrácené na střeše opřené o zděnou rozvodnou skříň elektroinstalace. Tu náraz vozidla zdemoloval. Nehoda se obešla bez zranění řidiče.

Hasiči zajistili vozidlo proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. Na žádost velitele zásahu byli na místo události vysláni pracovníci pohotovostní služby energetické společnosti. Po příjezdu policistů bylo místo zásahu předáno a jednotka se vrátila na svou stanici. Vyproštění vraku si zajistí jeho majitel.

01.02.2016 10:40

Po dohodě s policisty byl před osmou hodinou vyslán na místo události vyprošťovací automobil profesionálních hasičů stanice Otrokovice. S jeho pomocí byl vrak vytažen zpět na komunikaci a naložen na vozidlo odtahové služby. Po úklidu komunikace hasiči definitivně ukončili svůj zásah.

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet