Pátek 3. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Mezi obcí Březová a Kynšperkem nad Ohří došlo k bočnímu střetu nákladního a osobního vozidla

Dne 29. ledna 2016 kolem tři čtvrtě na jedenáct dopoledne došlo na silnice 2. třídy číslo 606 mezi obcí Březová o obcí Kynšperk nad Ohří k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem značky Ford, které řídila 31letá řidička a nákladním vozidlem značky MAN, které řídil 24letý řidič.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že 31letá řidička jela ve směru od obce Březové k obci Kynšperk, kdy zřejmě nepřizpůsobila rychlost vozidla dopravně technickému stavu komunikace – zatáčka a povětrnostním podmínkám – náledí. S vozidlem při projíždění pravotočivé zatáčky dostala smyk, který se jí nepodařilo vyrovnat.

Následně vjela do protisměru, kde se bočně střetla s nákladním vozidlem. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky, která byla převezena leteckou záchrannou službou do nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo.

Škoda na vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku kolem 250 tisíc korun. Policisté s oběma řidiči provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla u obou negativní. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

nprap. Kateřina Krejčí
Policie ČR
Sdílet