Pondělí 20. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič osobáku v Mostě skončil na boku na chodníku, zdravotníci ho převezli do nemocnice

Štěstí v neštěstí měl v pondělí v podvečer řidič osobního automobilu, který u přesunutého kostela v Mostě vylétl z vozovky, přerazil zábradlí a skončil s vozem na boku na mostním chodníku.

Poraněný řidič posléze skončil v mostecké nemocnici. Naštěstí v době kolize neprocházel úsekem žádný z chodců, jinak by nehoda mohla mít tragické následky. Potvrdila to krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Poraněného muže následně převezla záchranná služba ještě před příjezdem policistů a hasičů. Jednotka profesionálních mosteckých hasičů posléze převrátila vozidlo zpět na kola a poté provedla protipožární opatření a uklidila vozovku a chodník po úniku provozních kapalin.

Podle krajské policejní mluvčí Šárky Poláčkové může za karambolem být nepřiměřená rychlost, kdy řidič projížděl zatáčkou vysokou rychlostí, nezvládl řízení a po smyku skončil mimo vozovku a převrácený na boku.

Chodník u kostela je přitom opravdu frekventovaný a využívaný nejen pejskaři, ale i matky s dětmi a kočárky. Jako zázrakem naštěstí v době karambolu nikdo z chodců neprocházel místem.

Havarované vozidlo posléze odvezla odtahová služba mosteckých strážníků.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet