Středa 8. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Karolince se uskutečnil již třetí ročník Benefičního večera složek IZS, záštitu převzal hejtman Zlínského kraje

Na konci ledna se v sobotu dne 22. 1. 2016 uskutečnil ve VALAŠSKÉM NÁRODNÍM DIVADLE v Karolince již III. ročník Benefičního večera složek IZS pod záštitou. Tento společenský večer se konal pod záštitou hejtmana Zlínského kraje, pana MVDr. Stanislava Mišáka.

Cílem tohoto večera bylo nejen to, aby se členové složek IZS pobavili, poznali a setkali se tak při mnohem příjemnějších chvílích než v pracovním výkonu, ale výsledkem, jako každoročně, je ušlechtilá myšlenka, že výtěžek ze vstupného je věnován Nadaci policistů a hasičů z Prahy.

Peníze jsou tak věnovány pro dobro věci a na konkrétní účel (sirotky a rodiny pozůstalých policistů a hasičů). Do příjemného prožití večera se zapojily jak hasiči, policisté, záchranná zdravotnická služba, ale také horská služba, která má v okolí Karolinky velký význam a zastupitelé Města Karolinka. Přítomni byli i hasiči ze Slovenska, a to z Bytče a Horného Kelčova, jež jsou partnerskými obcemi Města Karolinka.

K poslechu a tanci hrála kapela Butterfly z Nemšové a kulturní vstup zajistili Espuelas Mariachi z Boskovic.

Doufáme, že se všichni nejen dobře pobavili, ale že si odnáší i dobrý pocit, protože díky přítomnosti všech zúčastněných se přispělo částkou 18 000,– Kč, za což patří všem velké poděkování.

Marie Chovanečková
Sdílet