Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ve vyhořelém autě bylo torzo těla

Dosud neznámý člověk včera odpoledne uhořel v osobním autě, které vzplálo u Mutěnic na Hodonínsku. Na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice v Hodoníně.

Hořícího auta na poli nedaleko Mutěnic si odpoledne všiml muž z obce a požár v 16.59 hodin ohlásil hasičům. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice v Hodoníně. Při jejím příjezdu bylo celé vozidlo Škoda Forman v plamenech ve čtvrté, závěrečné fázi hoření.

Požár vozidla na poli zhruba 100 metrů od okraje obce hasiči jedním vodním proudem v 17.12 hodin lokalizovali a za další hodinu auto uhasili a ochladili. Uvnitř vozidla hasiči našli ohořelé torzo lidského těla. Totožnost uhořelého člověka se zatím nepodařilo zjistit a vrak auta proto spolu s vyšetřovatelem HZS na místě podrobně prozkoumali také policisté.

Po dobu šetření a dokumentace události hasiči místo pomocí el. agregátu a osvětlovací rampy nasvítili. Po 21. hodině hasiči torzo těla z vozidla vyprostili a vrak škodovky pomohli naložit k odtahu. Příčina vzniku požáru bude předmětem dalšího šetření HZS a Policie ČR, škoda na zničeném vozidle zatím nebyla vyčíslena.

Ilustrační foto

Info: por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí
HZS Jihomoravského kraje


-wap-

Sdílet