Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Spolujezdkyni bylo nutné vyprostit, v Holešově na Kroměřížsku se střetly dva osobní automobily

Dopravní nehoda se stala krátce před půl šestou v Holešově na Kroměřížsku. Podle prvotních informací bylo nutné vyproštění několika osob, a proto k místu okamžitě vyrazila jednotka profesionálních hasičů ze stanice Holešov.

Na křižovatce ve směru na obec Přílepy se zde střetly dva osobní automobily. V prvním vozidle cestovala před nehodou jedna osoba, která byla zraněna, a v době příjezdu hasičů již byla mimo havarovaný vůz. Po převzetí zdravotnickou záchrannou službou byla odvezena do nemocnice.

Ve druhém voze cestovaly dvě dospělé osoby a jedno dítě. Řidič ani dítě neutrpěli zranění a byli odvezeni na pozorování. Spolujezdkyni museli hasiči z vozidla vyprostit. Po prvotním ošetření a fixaci páteře speciálními prostředky byla vytažena bez využití hydraulického zařízení a následně byla odvezena k dalšímu ošetření do nemocnice.

Hasiči zabezpečili vozidla proti možnému vzniku požáru a zlikvidovali únik provozních kapalin. Po nasvětlení místa události byl proveden úklid komunikace a místo bylo předáno policii. Jednotka se po necelých třech hodinách zásahu vrátila zpět na svou základnu.

Pavel Řezníček
HZS Zlínského kraje
Sdílet